Fedezze fel innovatív megoldásunkat!

Üdvözöljük a Pharma Intelligence Program világában!

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

Személyes egyenleg

Manapság akár napi szinten járunk gyógyszertárba. Szeretne kedvezményekhez jutni, amikor a gyógyszertárban megvásárolja a gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket, a kötszereket, tápszereket vagy az egészségét támogató eszközöket? Az általunk kiállított kártya vonalkódja biztosítja az Ön számára a különleges kedvezményeket és egyedi ajánlatokat. Könnyű, személyes, egyszerűen használható, csak tartsa mindig magánál! Csatlakozzon akár ma!

Személyes egyenleg
Kedvezmények

Kedvezmények

Rendszeresen vásárol gyógyszereket, gyermekápolási szereket, gyógyászati segédeszközöket saját maga vagy akár az egész családja számára a gyógyszertárakban? Használja kártyáját minden vásárlásnál! Nincs más teendője, mint kitölteni egy igénylőlapot valamely Kulcs Patikák-logóval ellátott gyógyszertárban, és a helyszínen azonnal megkapja a kedvezményre jogosító kártyáját. Utána már nem is lesz más feladata, mint minden egyes vásárlásnál bemutatni azt, és mi biztosítjuk az Önnek járó kedvezményt.

Prémium tagság és adókedvezmény

Mindennapi egészségünket sportolással, a megfelelő étrenddel biztosíthatjuk. Ezekkel prémium szolgáltatást nyújtunk testünknek, lelkünknek, szellemünknek. Ön is egyetért ezzel? Van egy ajánlatunk, amellyel tovább fokozhatja a prémium szolgáltatást önmaga számára is. Mit szól hozzá? Amennyiben igényli kedvezményeket biztosító kártyáját, lehetősége nyílik arra is, hogy egyúttal belépjen a Prémium Egészségpénztárba. Ezáltal összekapcsolhatja a kártyáját prémium egészségpénztári regisztrációjával, majt költései által jogosulttá válhat akár 20% adókedvezményre is. Van még kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk!

Prémium tagság és adókedvezmény

Kinek/kiknek dolgozunk?

A magyarországi gyógyszertárak közvetlen kiszolgálásával foglalkozó cégnél szerzett 7 éves szakmai tapasztalattal indítottuk el a Partner Kártya Kft. létrehozását. Széleskörű rálátással rendelkezünk a piacra vonatkozóan, volt alkalmunk megismerni a patikák működését, sajátosságait, az iparágban működő szereplőket, gyártókat, beszállítókat, szolgáltatókat. Ezek alatt az évek alatt nyilvánvalóvá vált, hogy sok olyan megoldásra van igény, amelynek fejlesztésével a Partner Kártya Kft. foglalkozik.

Kiknek dolgozunk?

Magyarországon működő független gyógyszertáraknak, akik tulajdonosai úgy érzik, jó úton vannak, de még akarnak továbblépni, szeretnének fejlődni, új eszközöket kipróbálni.

Ajánljuk szolgáltatásunkat:

  1. munkáltatóknak, akiknek fontos a motivált és egészséges munkavállaló, mert hisz abban, hogy az ilyen munkavállaló hatékonyabb a munkavégzésben.
  2. valamint annak a munkáltatónak, aki úgy szeretne adni a munkavállalóinak, hogy az a cégnek nem kerül pénzébe.

Mit kínálunk?

A Csoda Kártya Program egy olyan multifunkciós kártya, amely bankkártya, egészségpénztári kártya és törzsvásárlói kártya egyben.

Mit kínálunk?

Új piaci lehetőségek

Legfőbb célunk, hogy kölcsönös előnyökkel járó új, innovatív megoldásokat keressünk, találjunk és ehhez megtaláljuk a nyitott, együttműködő partnereket.

Érdekünkben áll, hogy az Ön patikája érdekesebb és szakmailag kompetens legyen ügyfelei részére. Ha megismeri az új technológiai megoldásokat, az új trendeket és irányzatokat, már csak egy lépés választja el, hogy új üzleti kapukat tudjon megnyitni. Lépjen be velünk a jövő üzleti megoldásait kínáló síkra, tegye meg az első lépést már ma!

Kulcs Patikák Zrt.
Prémium Egészségpénztár

Kapcsolat

Cím: 1024 Budapest, Rómer Flóris utca 4.

Email: info[at]patikakedvezmeny.hu

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.